• Carl Schmidt Sohn Michelangelo 3 delig Kinderbestek

Carl Schmidt Sohn Michelangelo 3 delig Kinderbestek.

Zoek je een bestekset voor de kleintjes? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres.


Bestekset Infantland is een leuk 4-delig bestek dat speciaal voor kinderen is versierd met leuke diertjes. Zeg nou zelf, zou jouw kleintje niet dolgraag willen eten met dit bestek? Bestekset Kids bestaat uit:


1 vork

1 mes

1 lepel

1 dessertlepel


De vork is versierd met een konijntje, het mes met een kat, de lepel met een hond en de dessertlepel met een eendje. Hier worden kinderen vrolijk van. Reken maar dat ze hiermee graag willen eten. De set wordt bovendien geleverd in een geschenkverpakking, ook leuk als cadeau dus! Het kinderbestek is gemaakt van roestvrij edelstaal dat dankzij polijsten een mooie glans heeft. Je kunt dit bestek gewoon in de vaatwasser doen.


Michelangelo is een merk van het gerenommeerde Carl Schmidt Sohn®. Het Duitse, in de metaalstad Solingen, gevestigde Carl Schmidt Sohn® produceert sinds 1820 kwalitatief hoogwaardige messen, pannen en keukengerei. Speerpunten zijn het ontwikkelen van nieuwe innovatieve producten en kwaliteitsbewaking zoals dat ingebakken zit in het DNA van een traditionele Duitse onderneming. Wij bevelen je dit merk met een gerust hart aan!


Bekijk hier het volledige keuken assortiment van: CS

 

Bestel deze Carl Schmidt Sohn Michelangelo 3 delig Kinderbestek bij:

Sola Fabriekswinkel


Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Carl Schmidt Sohn Michelangelo 3 delig Kinderbestek

  • Brand: Carl Schmidt Sohn
  • Product Code: SW_18238_SMP_102774_0
  • Availability: In Stock
  • € 11.95Tags: Carl Schmidt Sohn, Kinderbestek, Sola fabriekswinkel